Profi szakembert találni még nem volt ilyen egyszerű!

forrás: Prím Online, 2020. október 29. 19:35

Szerződést kötött a Qjob.hu szakemberkereső és a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ. A partnerség létrejötte által a DEKRA nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező szakembereket biztosít majd a Qjob.hu felületén, ezzel nagyobb biztonságot adva az oldalon regisztrált megrendelők számára. De nem csak a szakik kiválasztása kap könnyítést, hanem a Qjob.hu segítené szeretné a DEKRA diákjait azzal, hogy tanulmányaik befejeztével gyakorlatot szerezhetnek az oldalra felkerülő alkalmi munkákkal. 

Gyakorlat teszi a mestert, tartja a mondás. Viszont néha előfordul, hogy egy képzés elvégzése után a szakember nem rendelkezik kellő gyakorlattal ahhoz, hogy felkérjék őt egy jól fizető munkára. A DEKRA Akademie Felnőttképző Központ és a Qjob.hu szakemberkereső a partnerségük létrejöttével pontosan ezen szeretne változtatni, és közös erővel megfelelő gyakorlatot biztosítani a DEKRA diákjainak. Azok a diákok, akik DEKRA oklevelet készülnek szerezni, tanulmányaik után lehetőséget kapnak arra, hogy a Qjob.hu felületén kínált alkalmi munkákból válogassanak kedvükre. A munkák elvégzésével a képzés során tanultak elmélyítésére és a munka világában való tapasztalat szerzésére kapnak esélyt a diákok.

 

A partnerség megkötésével egy új funkció is bevezetésre kerül a Qjob.hu weboldalán, amely a megbízók számára nyújt majd egy nagyobb biztonsági faktort a szakemberekkel szemben. Minden DEKRA által kiadott nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkező, regisztrált szakembert egy külön kitűzővel fogja megkülönböztetni az oldal. Az új funkció segítség lehet majd azoknak a megrendelőknek, akik esetleg eddig nem mertek feladatot kiadni bizalmatlanság miatt, de azok számára is, akik egy igazoltan okleveles szakemberre szeretnék magukat bízni. 

 

 

A szakemberek szakértelme széles skálán mozog, legfőképpen a ház körüli, vagy a házban lévő teendőkben tudnak segíteni. Megtalálható köztük rengeteg profi villanyszerelő vagy háztartási gépekkel foglalkozó szakember, de ha valakinek egy méhészre netán emelőgép-kezelőre, hegesztőre esetleg érintésvédelmi szakemberre lenne szüksége, így biztosan nyélbe tudnak ütni egy üzletet. 

 

A DEKRA Magyarország 1925-ös megalakulása óta azon dolgozik, hogy partnereinek a lehető legmagasabb fokú biztonságot nyújtsa a közlekedésben, a munkahelyeken és a háztartásokban. 

 

A vállalatcsoport szolgáltatási területeinek középpontjában az ember és az őt szolgáló eszközök állnak. Ez utóbbiakkal, azaz a gépekkel, berendezésekkel és mindazzal, ami azokkal kapcsolatos, az „Industrial” (ipari és építésügyi ellenőrzések, anyagvizsgálatok, felülvizsgálatok, termékvizsgálatok, terméktanúsítás, rendszertanúsítás, tanácsadás, munkahelyi vizsgálatok, környezetvédelmi vizsgálatok és munkavédelmi, környezetvédelmi szakértői tevékenység) és az „Automotive” (főként gépjárművek időszakos vizsgálata) üzletág foglalkozik. A „Personnel” ágazat súlyponti témája az ember: tevékenysége elsősorban képzésekre és továbbképzésekre terjed ki.

 

Felnőttképzőként a DEKRA Akademie Felnőttképző Központ célja a munkaerőpiacon keletkezett űröket betölteni, az elsajátított szakmákkal megélhetési biztonságot kínálva. 

 

A Qjob.hu szakemberkereső lényege, hogy bárki megadhat egy feladatot, amit el kíván végeztetni egy általa megszabott összegért cserébe, és ezekre az ajánlatokra szakemberek jelentkeznek. A Qjob.hu ezt az alkalmi munkafolyamatot igyekszik lebonyolítani, ezzel tehermentesítve a két felet egy gyors megoldást biztosítva. Remek üzlet ez a megbízó számára ugyanis akár 40%-ot is megtakaríthat a piaci árakhoz képest, miközben teljeskörűen ellenőrzött szakemberekkel lép kapcsolatba. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09