DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Keszthelyi: Hamarosan megtudják, mi van Schumacherrel

A magyar versenyzőnő, Keszthelyi Vivien beszélt Michael Schumacherről - szerinte hamarosan mindenki meg fogja tudni, hogy milyen állapotban van a hétszeres F1-es világbajnok.

A magyar versenyzőnő, Keszthelyi Vivien Ralf Schumacher fiával, Daviddal alkot egy párt, így egy átlagembernél nyilván jóval többet tud arról, hogy milyen állapotban van Michael Schumacher, a 2013-ban szörnyű síbalesetet szenvedő hétszeres Formula-1-es világbajnok. A legendáról azóta is maximum csak pletykákat tudhatunk, biztos információt nem közöl a család és akiket beavatnak, ők sem mondhatnak semmit a nyilvánosságnak.

schumi



"Szerintem hamarosan mindenki meg fogja tudni, hogy van az állapota, de szerintem mindenkinek tiszteletben kéne tartani, hogy a család nem szeretne róla beszélni. Nagyon sok kérdés merül fel és általában hozzám is szoktak jönni, hogy én tudok-e bármit, de ugye erről mindig diszkréten válaszolok. Nyilván amikor eljön az a pillanat, hogy ez publikus lesz, akkor meg fog történni" - mesélte a Tényeknek ezzel kapcsolatban Keszthelyi Vivien, aki elárulta, az elmúlt két évben, mióta Ralf Schumacher fiával jár, többször találkozott már a legendás pilótával.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: