Jobban van, elhagyhatta az intenzív osztályt az Újpesten megkéselt rendőr

Újpest, Kassai utca, rendőr késelés, rendőrök lelőttek egy embert
Csütörtök reggel Újpesten, a Kassai utca egyik társasházában többször megszúrták az egyik rendőrtisztet. A rendőrnő társa lelőtte a támadót.
Vágólapra másolva!
Jobban van, már elhagyhatta a Honvéd Kórház intenzív osztályát az a rendőrtiszt, akit csütörtök reggel késelt meg egy ámokfutó egy újpesti társasház lépcsőházában - számoltak be a rendőrség közösségi oldalán. A 26 éves járőr 23 éves rendőrnő társa több lövéssel megölte a támadót.
Vágólapra másolva!

- írták ki a rendőrség közösségi oldalára szombat délután. Hozzátették:

Jó hír, hogy Péter jobban van, már nincs intenzíven, a Honvéd Kórházban gyógyul tovább.

Hogy ez így lehessen köszönet illeti az Országos Mentőszolgálat mentőseit, mert a helyszínen nyújtott gyors és szakszerű ellátásuknak köszönhetően az életveszélyesen megsebesített kollégánk időben kórházba kerülhetett.

Csütörtök reggel Újpesten, a Kassai utca egyik társasházában többször megszúrták az egyik rendőrtisztet. A rendőr társa lelőtte a támadót. Fotó: Koncz Márton - Origo

- olvasható a bejegyzésben.

Az M1-nek Wikonkál Norbert, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ főigazgatója azt mondta: a "szerencsén és az ellátást végző orvosokon múlt az élete". Megjegyezte, ha egy nagyobb eret ért volna szúrás, a férfi hamar elvérezhetett volna, és mire kórházba kerül, már nem tudtak volna segíteni rajta. Fontosnak nevezte azt is, hogy

egy olyan orvoscsapat végezte az ellátást, amelynek katonaorvosként harctéri sérülések ellátásában is nagy tapasztalata van.