Megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat

Vágólapra másolva!
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai nyomozást folytattak egy garai férfi ellen, aki 2019. december 18-án Mélykúton, egy családi házban egy késsel megölte az élettársát, majd magukra gyújtotta az épületet. A férfit a tűzoltók kimentették a házból, de az asszony már a késszúrásokba belehalt, így rajta nem tudtak segíteni.
Vágólapra másolva!

A nyomozás során kiderült, hogy a pár néhány hónappal korábban ismerkedett meg, majd összeköltöztek. A gyilkosság előtti két hétben többször összevesztek, ezért a nő el akart költözni, a férfi ekkor megfenyegette. Az asszony elment ugyan a Jánoshalmi Rendőrőrsre a tragédia napján, de feljelenteni nem akarta élettársát, annak ellenére, hogy a rendőrök erre a lehetőségre többször felhívták a figyelmét. A nő a testvéréhez ment, élettársa ott talált rá, ahol az asztalról felkapott késsel ölte meg.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, emberölés és rongálás elkövetésével gyanúsított férfi ügyében lezárták a nyomozást, az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes főügyészségre.